De producten van Nuance Colour Check©

Nuance Colour Check©

Dit is een set van twee kleurdoeken in de vorm van sjaals. De speciaal ontworpen sjaals zijn aan twee kanten te gebruiken. Er is een ‘koele’ sjaal met aan de voorkant een 18 koele kleuren, oplopend van licht naar donker en een zilveren achterkant. De ‘warme’ sjaal heeft warme kleuren oplopend van licht naar donker en een gouden achterkant.

De afmetingen van de sjaals zijn 1.20 x 0.33 meter. Elke sjaal bevat 18 kleuren. De stof is texturé; dit is een kleurvast en soepel materiaal. De metaalkleuren zijn van crêpesatijn. De analysesjaals kunnen in de wasmachine op 30 graden Celsius, niet in de droger. Na gebruik kunt u ze oprollen, losjes opvouwen of uithangen, ze kreuken dan praktisch niet.
De set wordt geleverd met een handleiding en een duurzame tas. 

Nuance Colour Check Pro©

Dit is een set van vier sjaals, speciaal ontwikkeld voor kleurstylisten. De vier sjaals hebben de kleuren van de vier seizoenen: zomer, winter, herfst en lente.

De afmetingen van de sjaals zijn 1.28 x 0.33 meter. Elke sjaal bevat 19 kleuren, oplopend van licht, medium, contrasterend tot donker en is aan de achterkant goud- of zilverkleurig. De stof is texturé; dit is een kleurvast en soepel materiaal. De metaalkleuren zijn van crèpesatijn. De sjaals kunnen in de wasmachine op 30 graden Celsius, niet in de droger.  Na gebruik kunt u ze oprollen, losjes opvouwen of uithangen, ze kreuken dan praktisch niet.
De set wordt geleverd met een handleiding en een duurzame tas.

Voor de prijzen van beide sets, zie www.youxx.nl                                                                                                   

Be Sociable, Share!