Voor kappers

Snel en professioneel haarkleuradvies

Met behulp van Nuance Colour Check© kunt u een snelle kleurtest doen en bepaalt u binnen enkele minuten met welke kleuren uw klant het beste tot zijn of haar recht komt: koele, warme of juist neutrale kleuren. Tegelijk ziet u of de klant mooi is met lichte, medium of donkere kleuren. Met deze informatie kiest u, samen met de klant, de perfecte haarkleur. Door de haarkleurtest als extra service aan te bieden genereert u meer inkomen en voelt de klant zich gehoord en gezien als het gaat om het kiezen van de optimale haarkleur. U noteert de uitkomst van de kleurtest op de klantenkaart en weet vanaf dat moment welke kleuren uw klant het beste staan: een echte meerwaarde dus voor uw salon.

Wilt u als kapper ook graag gebruik maken van de Nuance Colour Check©? Geef u dan op voor de Training Haarkleuradvies van Nuance en ontvang daarbij een set analysesjaals. Nuance verzorgt deze trainingen op maat, bijvoorbeeld in uw eigen salon. Bevat het team meer dan zes medewerkers? Dan werkt Nuance samen met Astrid Baeten, kleurstylist en visagist met meer dan 25 jaar ervaring in het kappersvak. De trainingen zijn altijd op maat en de invulling is in overleg.

In de Training Haarkleuradvies geven we uitleg over de verschillende kleurtypes en leert u het verschil tussen warme en koele kleurtypes herkennen en hoe donker of licht u kunt gaan bij het kiezen van de haarkleur. Het belangrijkste is echter het oefenen met de Nuance Colour Check©.

Meer informatie? Prijs en locatie voor de training worden in overleg bepaald. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. De kleurdoeken zijn ook los na te bestellen bij Nuance.

Met de Nuance Colour Check© biedt u als kapper uw klanten net dat beetje extra. 

Be Sociable, Share!