Referenties

Uiterst handig

“Voor mezelf, maar zeker voor mijn klanten is het fijn om ter bevestiging van wat ik al wist nog even de sjaals van Nuance om de schouders van de klant te draperen, zodat de klant ziet dat zij of hij daadwerkelijk mooier wordt met het betreffende kleurenpalet. De sjaals zijn van goede kwaliteit en ze geven per sjaal zelfs aan of de klant licht, neutraal of diep is, wat het rommelen met allerlei losse lappen voortaan overbodig maakt. De sjaals zijn ook uiterst handig bij workshops, zeker als je, zoals ik, er enkele sets in je bezit hebt, want op die manier kun je de klanten ook zelf aan het werk zetten. De gekozen kleuren zijn zo duidelijk dat elke klant overtuigd raakt.”

Angeline Breemans, kleurstylist

Ingenieuze opbouw

“Ik werk vrij veel met de sjaals, door de ingenieuze opbouw die in deze sjaals zit maken ze in één keer duidelijk hoeveel kleur iemand kan hebben. En of iemand warm of koel is. Het resultaat is dat mensen dat zelf heel goed kunnen zien en ervaren. En dat is toch uiteindelijk wat je wilt bereiken.”

Marieke Blok, kleurstylist

 

“Irene heeft analysedoeken ontworpen, waar snelle analyses mee uitgevoerd kunnen worden. De kleurstalen die zij gebruikt heeft zijn zo sprekend dat de klant gelijk een beeld krijgt bij de kleuren die bij hem/haar passen. Zeer geschikt voor gebruik in groepen. De koel-warm varianten zijn zeer goed te gebruiken voor kleurenchecks, zoals dat bij Dress for Success Eindhoven gebeurd.”

Bertine Oudesluijs

 

Irene is erin geslaagd om een set van sjaals aan te bieden waarmee je op een snelle manier je klanten adviseert over de juiste kleuren voor kleding, haar en make-up. Als kleurstyliste en kapster is het gebruik van de sjaals erg praktisch en kun je je klant wat exta`s bieden. Je ziet heel goed wat er gebeurt. Ik gebruik ze al een tijdje met veel plezier! De sjaals helpen je om een snelle keuze te maken tussen licht en donker, warm en koel, mat, helder of contrast.”

Astrid Baeten

Be Sociable, Share!