Over Nuance

Over Nuance

Nuance is de naam van het bedrijf van Irene Terpstra. Irene werkt al ruim 20 jaar als imagoconsulent. Met Nuance geeft zij adviezen en workshops aan particulieren, aan ZZP-ers en binnen bedrijven en scholen, waaronder diverse ROC’s.

Irene volgde de opleidingen Kleurenanalyse, Stijl en make-up bij Beauty For all Seasons  en Kleurenanalyse en Make-up bij Art of Image. Daarnaast heeft zij door de jaren heen talloze bijscholings- en verdiepingsworkshops en cursussen gevolgd op gebied van kleur, stijl en make-up, waaronder Psychologie van kleur, Personal shoppen, Brilmonturen en accessoires, Bijzondere maten, Tijdloos mooi en Zakelijke markt.

Bij de Volkuniversiteit Geldrop en Eindhoven was ze een aantal jaar docent van de cursus Kies kleur en stijl bewust. Naast Nuance werkt Irene als vrijwilliger bij Dress for Success, waar zij werkzoekenden met een uitkering of een minimum inkomen adviseert over hoe zij representatief en goed gekleed voor de dag kunnen komen.

Haar drijfveer: “Het is mooi om te zien hoe veel zelfvertrouwen mensen krijgen door gebruik van de juiste kleuren en de juiste stijl. Hierdoor durven zij meer van zichzelf te laten zien, letterlijk en figuurlijk.”

Het is mooi om te zien hoe veel zelfvertrouwen mensen krijgen door gebruik van de juiste kleuren en de juiste stijl.

Be Sociable, Share!