Make-upproducten bestellen via de webwinkel

Met producten van onder andere Art of Image heb ik u uw mooiste kleuren van make-up mogen demonstreren. Kleuren die harmoniëren met uw natuurlijke tinten. Deze make-upproducten zijn zoals altijd (na) te bestellen bij Nuance, via e-mail of telefoon. Uw gegevens en de gebruikte kleuren tijdens de make-uples bewaar ik in mijn klantenbestand. Ook bent u altijd welkom om nieuwe kleuren uit te proberen, dit kan gratis, na het maken van een afspraak.
Wilt u er zeker van zijn dat u de make-up snel in huis heeft dan kunt u vanaf nu heel eenvoudig uw bestelling plaatsen in de vernieuwde webwinkel van Art of Image. Dit kan door u aan te melden op de inlogpagina van deze winkel.
In slechts enkele stappen maakt u uw eigen account aan. Uw inlognaam wordt uw e-mailadres en uw wachtwoord kiest u zelf.
Vervolgens kunt u aan uw eigen account uw unieke producten toevoegen. De namen/ nummers van de betreffende make-upproducten vind u op de producten die u eerder bij Nuance heeft aangeschaft. Heeft u deze niet meer of zijn ze onleesbaar geworden of u wilt producten voor de eerste keer bestellen, neem dan even contact met mij op, ik help u graag met het invoeren van de juiste gegevens. Zijn uw producten niet meer leverbaar via de webwinkel? Neem ook in dat geval even contact met mij op, sommige producten die uit de collectie zijn gehaald heb ik zelf nog op voorraad.
oogschaduw

Be Sociable, Share!

Comments are closed.