Particulier

Haal het maximale uit uzelf

Er stralend, mooi en zelfbewust uitzien? Ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of gewicht? Dat kan. Nuance geeft individueel kleur- en stijladvies en workshops. U zult verrast zijn over wat de juiste kleur en stijl voor u kunnen doen.

Bij de individuele adviezen van Nuance draait het om u. Uw wensen en uw unieke persoonlijkheid staan centraal. Haal het maximale uit uzelf met een kleuradvies of stijladvies van Nuance. Nog meer advies op maat? Ook garderobeplanning of personal shopping behoren tot de mogelijkheden. Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan biedt Nuance het sollicitatieadvies.

Bij de diverse workshops gaat het om het met elkaar ontdekken van de juiste kleur en stijl en natuurlijk ook om de gezelligheid!  Een kopje koffie of thee met iets lekkers hoort er uiteraard bij en als u wilt zorgen we voor een heerlijke lunch of een high tea.  Nuance beschikt over een mooie en lichte eigen workshopruimte voor workshops tot maximaal 12 personen en verzorgt workshops en presentaties op locatie.

U zult verrast zijn over wat de juiste kleur en stijl voor u kunnen doen

Be Sociable, Share!