Kleuradvies

Kleuradvies

Het dragen van kleding en make-up in de juiste kleur kan een groot verschil uitmaken. Het is het verschil tussen er goed uitzien, en er… fantastisch uitzien! Met passende kleuren ziet u er stralender, jonger en vitaler uit. We bepalen tijdens de kleurenanalyse nauwkeurig tot welk kleurtype u behoort, zodat u weet welke kleuren u een mooie en krachtige uitstraling geven.

Bent u benieuwd welke haarkleuren het best bij u passen? Tijdens de kleurenanalyse doen we desgewenst een haarkleurtest en noteren de uitkomst daarvan op de hand-out welke u mee naar huis krijgt.

Voor de dames vormt de make-uples een belangrijk onderdeel van het kleuradvies. We geven tips voor het aanbrengen van een harmonieuze make-up in zachte kleuren die bij u passen. Het resultaat is een natuurlijke make-up die uw pluspunten accentueert. Onze producten zijn hypoallergeen, niet getest op dieren en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

Voor de heren is er tijdens de kleurenanalyse extra aandacht voor de ‘mannelijke’ kleuren en we geven tevens een aantal stijltips. U leert welke jasjes, schoenen en brilmonturen het best bij u passen. Weten dat het goed zit qua kleding geeft rust en zelfvertrouwen.

Bij het kleuradvies krijgt u een hand-out mee. Tevens ontvangt u een Colour Card passend bij uw kleurtype.  Deze Card heeft de vorm en de uitstraling van de Credit Card en bevat 35 passende kleuren.
De Colour Card is leverbaar in 10 verschillende kleurstellingen.
Nog completer is de persoonlijke kleurenwaaier van Art of Image. Hiermee wordt het winkelen een stuk eenvoudiger: geen miskopen meer qua kleur! Deze unieke Persoonlijke Kleurenwaaier wordt speciaal voor u samengesteld en is volledig gebaseerd op uw eigen oogkleur, huidskleur en haarkleur.

De juiste kleur is het verschil tussen er goed uitzien, en er… fantastisch uitzien!

Be Sociable, Share!