Presentatie Bewust Imago

Presentatie Bewust Imago

Met de presentatie Bewust Imago maken we medewerkers bewust van het imago van de organisatie en het feit dat zij het visitekaartje zijn. Tijdens een intakegesprek bespreken we eerst het huidige en het gewenste imago van uw bedrijf en uw medewerkers. Wat is uw doelstelling? Wat wilt u uitstralen? Welk beeld wilt u dat de klant van u heeft?

Op basis van het gewenste imago krijgen uw medewerkers uitleg over het belang van de eerste indruk, lichaamstaal, de psychologie van kleur en de uitstraling van uw bedrijf. Uw medewerkers leren wat de do’s en dont’s zijn als zij te maken hebben met klanten.  Zijn er kledingcodes waar ze rekening mee moeten houden. Hoe moeten zij omgaan met sieraden en tatoeages. Na afloop weten uw medewerkers hoe zij verzorgd en goed gekleed naar hun werk gaan.

Aanvullend kan Nuance verdiepingsworkshops geven over bijvoorbeeld zakelijke etiquette, kleur, stijl, make-up en lichaamstaal. Het is ook mogelijk om uw medewerkers een persoonlijk kleur- stijl- of imagoadvies aan te bieden. Informeer naar de mogelijkheden.

Iedere deelnemer ontvangt een hand-out met een korte samenvatting van de presentatie.

Duur: 1 tot 1,5 uur (exclusief workshops of persoonlijk kleur- en stijladvies)

Uw medewerkers beseffen dat zij het visitekaartje zijn van uw bedrijf

Be Sociable, Share!