Training Werk met Kleur

Training Werk met Kleur

Bij deze training gaat het om het dragen van de juiste kleuren: kleuren die passen bij de functie van de medewerker en het bedrijf, maar ook (en vooral) bij de medewerker zelf! Het dragen van de juiste kleuren is bepalend voor een mooie, krachtige uitstraling en geeft zelfvertrouwen. We geven een korte presentatie over kleur en de psychologie van kleur. Er wordt uitgelegd welke seizoenstypes er zijn en wat het effect is van het dragen van de juiste kleuren en contrasten.

Als voorbeeld wordt bij één medewerker een kleurenanalyse gedaan. Vervolgens gaan alle deelnemers in twee- of drietallen zelf aan de slag. Met behulp van speciale analysesjaals analyseren de deelnemers elkaars kleurtype, uiteraard onder begeleiding. Samen ontdekken we welke kleuren het beste staan en ook zakelijk gezien het beste passen bij de medewerker.

Na afloop krijgen alle deelnemers een hand-out mee en een Colour Card, passend bij zijn of haar kleurtype. De Colour Card heeft de vorm en uitstraling van de Credit Card en bevat 35 kleuren. De Colour Card is leverbaar in 10 verschillende soorten.

Duur: 1 dagdeel

Het dragen van de juiste kleuren is bepalend voor een mooie en krachtige uitstraling en geeft uw medewerkers zelfvertrouwen.

Be Sociable, Share!