Training Werk met Stijl

Training Werk met Stijl

Bij deze training gaat het om het dragen van de juiste kleding: een kledingstijl die past bij de functie van de medewerker en het bedrijfsimago, maar ook… kleding die de medewerker flatteert en die bij hem of haar past! Het dragen van de juiste kleding geeft zelfvertrouwen.

We geven in deze training een korte presentatie over stijl. Welke zakelijke stijl past bij het bedrijf? Hoe kan iemand langer of korter, voller of dunner lijken? Welke colbertjes passen bij welk figuur? Wat is een goede broek- of roklengte? En hoe zit het met dragen van sieraden en tatoeages?

Bij iedere deelnemer wordt een figuuranalyse gedaan. Daarbij brengen we de  lichaamslijnen en verhoudingen in kaart. Aan de hand daarvan gaan we samen op zoek naar kledingstijlen die daarbij passen. Voor het totaalbeeld kijken we uiteraard ook naar kapsels en het gebruik van schoenen en tassen. Na afloop weet elke deelnemer welke kledingstijl zakelijk gezien het beste bij zijn of haar figuur en persoonlijkheid past.

Iedere deelnemer ontvangt naar keuze een hand-out of het stijlboek ‘Stijl in Beeld’, aangevuld met persoonlijke adviezen.

Duur: 1 dagdeel

De trainingen Werk met Kleur en Werk met Stijl kunnen ook gecombineerd gegeven worden.

Welke kleding past bij uw bedrijfsimago, maar ook bij uw medewerker?

Be Sociable, Share!