Voor kleurstylisten

Vier seizoensjaals met een uitgebalanceerde kleurenopbouw

Als professioneel kleurstylist weet u als geen ander hoe belangrijk de juiste kleur is en wat een goed advies voor de klant betekent. Speciaal voor u is er de Nuance Colour Check Pro©: vier kleurdoeken in de vorm van sjaals met een uitgebalanceerde kleurenopbouw. Veel kleurstylisten gebruiken de sjaals bij individuele kleurenanalyses, als aanvulling op het eigen materiaal. De sjaals zijn ook erg handig als u met groepen werkt of workshops geeft. Niet meer werken met allemaal losse lappen, maar met handige sjaals.

De Nuance Colour Check Pro© bestaat uit een set van vier seizoensjaals: zomer, herfst, lente en winter. Met de sjaals zien u en uw klant snel welke seizoenskleuren wel of niet flatteren. De sjaals zijn zo opgebouwd dat u de klant kunt laten zien of hij of zij mooi is met lichte, medium, contrasterende of donkere kleuren uit het betreffende seizoen. Door de speciale opbouw van de sjaals kunt u bovendien niet alleen de vier hoofdseizoenen, maar ook een aantal tussenseizoenen laten zien, zoals zomer/winter, lente/herfst en herfst/winter.

Wilt u tijdens workshops enkel het verschil laten zien tussen koele en warme kleuren, dan kunt u ook gebruik maken van de Nuance Colour Check©.

Niet meer werken met allemaal losse lappen, maar met handige analysesjaals. Een uitkomst!

Be Sociable, Share!