Zakelijk

Een imago dat werkt!

Een goede presentatie is belangrijk. Als ondernemer weet u dat als geen ander. Op basis van uiterlijk en gedrag vormen andere mensen zich een beeld van u en uw personeel – en daarmee van uw bedrijf. Uw werknemers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Zien uw medewerkers er goed gekleed en verzorgd uit en stralen zij zelfvertrouwen uit, dan zegt dat veel over uw bedrijf, over de kwaliteit en professionaliteit.

Gelukkig heeft u zelf invloed op uw bedrijfsimago en op de uiterlijke presentatie van uw medewerkers. Nuance adviseert u daarbij. We hebben jarenlange ervaring met het geven van trainingen aan groepen medewerkers binnen bedrijven en organisaties, maar we geven ook individueel imagoadvies aan ondernemers en ZZP-ers. Het resultaat is een goede en sterke presentatie en een imago dat werkt!

Omdat ieder bedrijf en iedere vraag anders is, bieden we maatwerk. Nuance beschikt over een uitgebreid netwerk van partners en kan daarom veel verschillende vragen beantwoorden en ook grote groepen medewerkers trainen.

Gelukkig heeft u zelf invloed op uw bedrijfsimago en op de uiterlijke presentatie van uw medewerkers.

Uw secretaresses en baliemedewerksters binden en boeien?

Wij bieden een inspirerende activiteit waar secretaresses en baliemedewerksters helemaal mee weglopen: een verwendag met persoonlijk kleur- en/of stijladvies, naar wens uit te breiden met visagie en hairstyling.

Heeft u meerdere secretaresses en/of baliemedewerksters die u graag wilt verrassen met een origineel cadeau?
Wij verzorgen leuke en leerzame workshops op maat.

En ook nog zakelijk voordeel?
Een perfect cadeau voor u als werkgever want u heeft er ook voordeel bij: uw medewerksters zien er representatiever uit dan ooit! Ook nuttig voor andere werknemers waarbij een representatief uiterlijk van belang is. De mensen die contacten onderhouden met de klant of aan de receptie de gasten ontvangen zijn immers het visitekaartje van uw bedrijf.

Nuance levert cadeaubonnen op maat, u kiest zelf, in overleg met ons de datum voor de verwendag.

Be Sociable, Share!